Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Steak tartaar van Amsterdamse ossenworst

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

200 gr. Ossenworst
1 eetl. Zaanse mayonaise
1 x eidooier
citroen
peper en zout uit de molen

Garnering:
croutons
½ x rode ui (heel dun gesneden)
½ eetl. Kappertjes (afgespoeld)
Platte peterselie
Zaanse truffelmayonaise

Bereidingswijze

Meng de ossenworst met de Zaanse mayonaise, eidooier, citroen, en breng op smaak met wat peper en zout (let op! het is ook al best zout) Doe dit in een spuitzak met een rond spuitje, zet vier borden neer en spuit hier vier lange strepen steaktartaar op. Garneer met croutons, rode ui, kappertje en platte peterselie. Maak af met de Zaanse truffelmayonaise

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten