Vanaf 4 persoon(en)
500 gram Biefstuk in reepjes
2 zakjes Gemixte salade (á 125 gram)
0.5 Rode ui in ringen
1 Avocado ontpit en in dunne plakjes
1 Rode paprika in stukjes
1 potje Maïs uitgelekt ca. 150 gram
250 gram Cherrytomaatjes in 4-en
200 gram Tortillachips
Chimichurri dressing
0.5 eetlepel Mosterd
1 teentje Knoflook
0.5 bosje Koriander
0.25 bosje Platte peterselie
10 takjes Tijm
0.25 bosje Oregano
0.5 bosje Bieslook
1 Rode peper
1 Groene peper
0.5 eetlepel Zeezout/vers gemalen zwarte peper
150 ml Olijfolie
Bak de biefstukreepjes met wat peper en zout in wat roomboter 4 minuten op hoog vuur. Hou de biefstuk daarna even apart. Verdeel de zakjes salade over 4 borden en strooi de rode ui, avocado, paprika, maïs en de cherrytomaatjes over de sla. Leg de biefstukreepjes op de bordjes en blender alle ingrediënten voor de dressing en schep een paar eetlepels op de borden. Serveer de tortillachips erbij.