Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kalfsbiefstuk met roseval/kriel en gegrilde groentes

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

• Kalfsbiefstuk
• Roseval/kriel van Runderkamp
• Gegrilde groentes van Runderkamp
• Roomboter
• Zeezout
• Peper en zout

Bereidingswijze

1. Bak de roseval/kriel 10 minuten in roomboter of 20 minuten in de oven op 180 graden. 2. Kruid de biefstuk met peper en zout 3. Bak de biefstuk zo’n 4 minuten in roomboter. 4. Draai en beweeg de biefstuk regelmatig. 5. Roerbak de gegrilde groentes ook 4 minuten. 6. Bestrooi de roseval/kriel met zeezout.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten