Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Eierflensjes gevuld met spinazie en lente ui

Vanaf 1 persoon(en)

Ingredienten

3 x scharrel ei (groot)
50 gr. ontbijtspek (in reepjes)
peper en zout
50 gr. spinazie
1 x lente ui
1 x kleine avocado

Bereidingswijze

Meng de eieren met de spek en een klein beetje peper en zout uit de molen, kluts dit goed. Verwarm een middelgrote koekenpan met een klein beetje roomboter. Bak de flensjes heel kort (± 2 á 3 minuten). Bak er hier 2 van en vul deze met de spinazie, avocado en de lente ui en rol deze dicht.

Tip

Neem een half uur van te voren een groenteshake!

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten