Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kalfslapjes gesudderd in de oven

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

500 gram Kalfslappen mager
1 pakje Roomboter
Peper en zout uit de molen

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 120 graden. Kruid de magere kalfslappen met peper en zout. Plaats de pan op het gas en laat hier een heel pakje boter in smelten. Bak de lapjes rondom bruin en haal ze er dan weer uit om wat water toe te voegen. Doe de lapjes weer terug in de pan en laat het even pruttelen. Plaats de deksel op de (ovenvaste stoof)pan en zet deze een uur lang in de oven op 110 graden. Daarna nog 1,5 uur op 100 graden en dan zijn je heerlijke malse stooflapjes klaar!

Tip

Heerlijk bij alle soorten winterkost!

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten