Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Biefstuk ‘Tagliata di manzo a la Beppie’

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

• 400 gram malse (kogel)biefstuk of ribeye
• 150 gram rucola
• 80 gram Parmezaanse kaas
• 200 gram Coleslaw (Runderkamp)
• 500 gram Zoete aardappel friet of krieltjes
• 50 gram Roomboter
• Balsamico creme
• 8 cherrytomaatjes
• Knoflookpoeder
• Kruidenboter (Runderkamp)

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 220 graden. 2. Bak de zoete aardappel 20 minuten op 220 graden in de oven. 3. Halveer de cherrytomaatjes en kruid deze met knoflookpoeder. 4. Bak de tomaatjes 5 minuten mee in de oven. 5. Kruid de biefstuk met peper en zout en bak deze in de boter. 6. Leg wat rucola op een bord met een beetje balsamico creme eroverheen. 7. Snij de biefstuk aan reepjes en leg deze mooi op het bordje. 8. Garneer wat Parmezaanse kaas over de biefstuk en rucola. 9. Kruid de zoete aardappeltjes met zout. 10. Leg dan de zoete aardappel, coleslaw, wat kruidenboter en de cherrytomaatjes op het bord. 11. Giet wat jus over de biefstuk.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten