Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Salade met geitenkaasje

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

250 gr. gemengde sla

4 x verse worstje (saucijsje)

12 x geitenkaasjes (klein, omwikkeld met spek)

1 x rode paprika

16 x Sanmazzo tomaatjes of cherry tomaatjes

8 eetl. gemixte croutons

4 eetl. honing

8 eetl. tuinkruiden dressing

8 eetl. pijnboompitten (gebakken)

Bereidingswijze

Haal de worstjes uit zijn darmpje en bak het gehakt rul (in zijn eigen vet) in 4 minuten. Houd het gebakken gehakt even apart en bak de geitenkaasjes in 2 minuten op het spek. Snijd rode paprika’s in kleine reepjes. Snijd dan nog de tomaatjes in tweeën. Verdeel de sla over 4 diepe borden. Doe hier het gehakt overheen, garneer met de rest van alle ingrediënten en leg er als laatst de geitenkaasjes boven op. Serveer direct en eet smakelijk.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten