Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid. Akkoord
Stel uw eigen feest samen:Particulier Zakelijk

Catering mogelijkheden

Wij van Runderkamp Catering weten als geen ander wat erbij komt kijken om een compleet feest te organiseren.

Uw feest is uniek, net als uzelf of uw bedrijf.

Het thema, de locatie, smaken en de aankleding bepalen hoe uw feest eruit komt te zien. Oog voor detail is hierbij belangrijk. Dat is waar wij van Runderkamp goed in zijn. Met keuze uit de lekkerste buffetten, gerechten, hapjes en salades is er voor ieder wat wils. Alles wordt dagvers bereid door onze chef-koks. Perfectie tot in de puntjes.

Onze reputatie hebben wij door de jaren heen opgebouwd. Iets waar wij heel trots op zijn. Inmiddels volledig gespecialiseerd in het organiseren van uw perfecte feest, van A tot Z. U kunt zorgeloos achterover leunen.

Ons catering team staat elke dag met passie voor u klaar. De bedieningsstaf kan zowel kleine als grote aantallen gasten aan, om deze te verrassen met onze verbluffende kwaliteit.

Maak vrijblijvend een afspraak via onze Eventplanner op de website of kom eens langs!

PLAN UW FEEST In 4 stappen een offerte op maat Geheel vrijblijvend Begin met plannen

Stap 1: Planning feest

Stap 2: Soort catering

    Kies uw buffet:
    Kies uw barbecue:

Stap 3: Extra's

Stap 4: Gegevens

Bedankt voor het invullen van de 'feestsamensteller'. Hieronder de opties die u heeft gekozen. U kunt uw opties kenbaar maken aan ons door hier aan te geven of u direct een offerte wilt ontvangen of telefonisch contact wilt.