Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Tagliatelle met tomatensaus

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

Tagliatelle voor 2 personen

1 x teen knoflook

3 x Sjalot

1 eetl. olijf olie

4 x Olijf (in ringen gesneden)

Verse Oregano

1 x Bliktomaat

Visbouillon

Garnalen

Pijlinktvis

1 x stukje Rode peper

Citroensap

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle in ruim water (zie verpakking), bak in een wok met de olijf olie de garnalen en de inktvis met de knoflook en sjalotjes. Voeg na ongeveer 3 min de rode peper, olijven, blik tomaat, visbouillon, en laat dit zeker 5 min goed door koken. Doe als laatste de oregano en citroensap er bij, serveer de tagliatelle op een bord met een paar druppels olijf olie (tegen plakken) en schep de tomaten vis saus er over.

Tip

Heel lekker om bij een pasta te serveren is een salade van: veldsla tomaat mozzarella basilicum peterselie olijf olie balsamico azijn en vers gemalen zout en peper

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten