Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kalfsbiefstuk met bospaddenstoelen en lichtgebonden saus

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

500 gr. kalfsbiefstuk

200 gr. bospaddenstoelen

300 ml. champignonsaus

200 gr. haricot verts

Zeezout gemalen peper en tijm

Bereidingswijze

Bak de biefstukken in 5 minuten mooi rosé, kook de haricot verts in 10 minuten beetgaar. Bak de paddenstoelen mooi bruin en garneer met wat tijm. Maak een bedje van wat haricot verts, schep hier de paddenstoelen op en leg daar weer de biefstuk op. Druppel wat van de champignon saus er omheen.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten