Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Gehaktballen van Jolanda

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

1 kilo Kalfsgehakt
2 zakjes Japie's gehaktkruiden
1 pakje Roomboter
200 ml Water

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de kruiden van Jaap en 200 ml water. Smelt het pakje boter in de pan en braad de gehaktballen op hoog vuur rondom aan. Haal ze daarna uit de pan, blus de jus af met een beetje water en doe de ballen weer terug in de pan. Deksel erop en laat ze 45 minuten sudderen op een laag vuurtje.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten