Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kapsalon

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

3 zakken Patat (gebakken)
500 gram Shoarmavlees (gekruid)
3 eetl. Arachideolie (om in te bakken)
1 zak Slamix
1 stuk rode ui (in ringen)
3 ons Geraspte kaas

Bereidingswijze

Bak de patat 2x. De 1e keer 5 minuten, even laten afkoelen, daarna weer 2 minuten, dan is het lekker doorgebakken. Bak ondertussen de shoarma in de arachideolie en maak de knoflooksaus. Doe de patat in een grote ovenschaal, daarbovenop de gebakken shoarmasaus, gevolgd door de saus. Doe dit 8 minuten in de oven op 180 graden. Serveer het daarna met de saus en de slamix eroverheen.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten