Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Asperges met Volendammer Ham

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

1 kg. 10 a 12 asperges (witte aa type)

1 x blokje kip bouillon

1 x theelepel suiker



Voor de garnering:

300 gr. gesneden Volendammer ham

4 x ei (hard gekookt)

1 x bieslook

1 x doosje kerstomaten (voor garnering)

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant en kook ze ongeveer 10 min in water met het kippen bouillon blokje en suiker, laat deze nog 10 min nagaren in het warme vocht. Lek de asperges goed uit. Verdeel deze over 4 borden. Verdeel de saus over de asperges, daarna de aan reepjes gesneden ham. Ook de aan blokjes gesneden ei (eisnijder) erover en garneer af met bieslook en de kerstomaatjes.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten