Vanaf 4 persoon(en)
4 x 150 gr kalfssnitzel
4 plakken kaas
4 plakken ham
4 mespunten met mosterd
bloem
4 geklutste eieren
melk
Voor de Tiroler paneermeel:
8 eetl. Panneermeel
4 takjes rozemarijn (fijn gesneden)
6 takjes peterselie (fijn gesneden)
1 theel. Kerrie poeder
1 theel. Paprika poeder
1 theel. Chillie poeder
Neem de kalfssnitzels en leg deze op je werkblad. Doe hier een mespunt mosterd in en leg er de plak ham op. Hier na de kaas en vouw de snitzels dicht tot cordon bleu. Neem drie grote kommen en doe in eentje de bloem en in de ander 4 eieren en mix deze even. Doe hier eventueel een beetje melk in. Neem voor de derde kom een iets grotere en doe hier de paneermeel in en breng op smaak met de overige ingrediënten. Haal eerst de cordon bleu door de bloem dan door de eieren en dan door de paneermix. Neem een grote pan en bak de cordon bleu in 5 tot 10 minuten mooi goudbruin. Serveer met wat gebakken aardappelen en een plakje citroen met wat bessenjam.