Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Tiroler Cordon Bleu

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x 150 gr kalfssnitzel
4 plakken kaas
4 plakken ham
4 mespunten met mosterd
bloem
4 geklutste eieren
melk
Voor de Tiroler paneermeel:
8 eetl. Panneermeel
4 takjes rozemarijn (fijn gesneden)
6 takjes peterselie (fijn gesneden)
1 theel. Kerrie poeder
1 theel. Paprika poeder
1 theel. Chillie poeder

Bereidingswijze

Neem de kalfssnitzels en leg deze op je werkblad. Doe hier een mespunt mosterd in en leg er de plak ham op. Hier na de kaas en vouw de snitzels dicht tot cordon bleu. Neem drie grote kommen en doe in eentje de bloem en in de ander 4 eieren en mix deze even. Doe hier eventueel een beetje melk in. Neem voor de derde kom een iets grotere en doe hier de paneermeel in en breng op smaak met de overige ingrediënten. Haal eerst de cordon bleu door de bloem dan door de eieren en dan door de paneermix. Neem een grote pan en bak de cordon bleu in 5 tot 10 minuten mooi goudbruin. Serveer met wat gebakken aardappelen en een plakje citroen met wat bessenjam.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten