Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Spaghetti met parmaham en rode peper

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

Spaghetti voor 4 personen (zie verpakking)

12 x plakjes parmaham (dun)

75 gr. Rucola blaadjes (fijn gesneden)

10 x blaadjes basilicum

8 x gamba’s klein



75 gr. Extra vierge olijfolie

2 x kleine rode peper (van zaden ontdaan en fijn gehakt)

2 x citroen (het sap)

Peper en zout uit de molen

Bereidingswijze

Knijp het citroensap uit in een mengkopje. Meng dit met de olijfolie, peper, zout en de rode peper. Snijd de plakjes parmaham in drieën en bak deze samen met de gamba’s. Kook de spaghetti in ruim water met zout. Giet de spaghetti af en meng alle ingrediënten door elkaar. Verdeel dit over vier borden. Garneer het met de blaadjes basilicum.

Tip

Bewaar basilicum nooit in de koelkast, dan wordt hij binnen enkele uren snotterig.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten