Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Grauwe erwten

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

1600 gr. kapucijners (2 blikken)

250 gr. gerookte spekreepjes

600 gr. ui (in ringen gesneden)

600 gr. biefstuk (in vieren)

8 eetl. piccalilly

Roomboter

Bereidingswijze

Kook de kapucijners in 15 minuten gaar, zie verpakking. Bak de gerookte spekreepjes en de spekjes apart van elkaar, maar mooi bruin. Kruid de biefstukken van te voren en bak ze in de roomboter in 5 minuten mooi krokant. Serveer kapucijners, gerookte spekreepjes, gebakken ui, biefstuk en piccalilly apart op een bord, zodat ieder naar eigen smaak het kan mengen tot een heerlijk gerecht. Gebruik eventueel nog jus van de gebakken biefstuk.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten