Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Tagliatelle met roomsaus, bospaddenstoel en bosui

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

500 gr. Tagliatelle (vers, koken zie verpakking)

2 eetl. Roomboter

125 gr. Shiitakes (gesn.)
125 gr. Kastanje champignon (gesn.)
125 gr. Oesterzwam (gesn.)
200 gr. Gerookte spekjes

200 ml. Witte wijn
250 ml. Kook room
1 x bouillon blokje (rund)
100 gr. Parmezaanse kaas (geraspt)
1 x bosui (fijn gesneden)
peper en zout uit de molen

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle zoals op de verpakking staat. Verhit twee eetlepels roomboter en bak hier de spekjes en de verschillende champignons in 3minuten mooi bruin. Blus dit af met de witte wijn en kook zeker voor de helft in. Doe hier de room en het bouillonblokje bij en kook tot een saus dikte. Verdeel de pasta over vier borden en schep hier de saus van champignons over. Garneer met de bos ui en rasp er de Parmezaanse kaas over.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten