Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Ossenhaas met pepersaus, roseval aardappeltjes en groente

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

400 gram Ossenhaas (2x 200 gr. Tournedos)
600 gram Roseval aardappeltjes (in de lengte door vieren)
300 gram Groene groentes (bijv: haricoverts, courgette, sperziebonen, tuinbonen)
150 gram Pepersaus (verkrijgbaar in onze winkels)
Dalmationrub (verkrijgbaar in onze winkels
Italiaanse kruiden, olijfolie en zout

Bereidingswijze

Bak de roseval aardappeltjes in 20 minuten op 175 graden mooi bruin van kleur. Verwarm ondertussen een bakpan en kruid de biefstukken alvast een beetje met wat zout. Neem een flinke eetlepel roomboter en bak de biefstukken in 5 minuten mooi bruin en laat even rusten. Kook onder tussen de groentjes in ruim water met een groentebouillonblokje of wat zout in het water. Verwarm de pepersaus en verdeel alles over twee borden.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten