Vanaf 4 persoon(en)
400 gr. Biefstuk (aan reepjes met peper en zout)
Olie om in te bakken (liefst sesamolie, argide of wokolie)
1 cm. Gember (fijn gesneden
1 x teentje knoflook geneden
150 gr. Courgette (aan reepjes gesneden)
1 x handje vol shi-take (of champignons)
½ x ui (reepjes)
¼ x prei (geneden)
½ x rode paprika
150 gr. Oestersaus
150 gr. Terejaki saus (wok essentiels)
1 x lente uitje
Snijd eerst de biefstuk aan kleine reepjes, daarna de ui, prei, courgette, shi-take en paprika. Als alles fijn en aan reepjes gesneden klaar ligt kan de wok op het gas met hoog vuur. Verwarm de olie en als die heet genoeg is kan de biefstuk er in. Dan kunnen al vrij snel de uien er ook bij. Doe weer iets later de courgette en de rest van de kruiden er bij en bak dit 2 min. mee. Dan kan de prei en paprika er bij en mag na 1 min. de oestersaus en de terejaki saus er bij, als dit begint te koken moet meteen het gas uit en kunt u het eventueel nog garneren met een fijn gesneden lente uitje. Eet dit met een lekkere pasta bijv: bami, nasie en een paar chippies bali kroepoek.