Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kogelbiefstuk met roerbak

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

500 gram biefstuk (in vieren)
2 eetl. roomboter
peper en zout
1 roerbakpakket
2 eetl. vissaus (Nam Pla)
1 limoen
100 gram gezouten cashewnoten

Bereidingswijze

Bak de biefstuk zoals boven staat beschreven Neem een wokpan en doe hier een beetje roomboter in en bak het roerbakpakket beetgaar. Blus af met de vissaus en breng op smaak met limoen, zout en peper en garneer met cashewnoten. Verdeel de groenten over vier borden en serveer met de biefstuk.

Tip

Het roerbakpakket verkopen wij in onze slagerij in de Van Baarstraat

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten