Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Gerookte eendenborst

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

1 x Gerookte eendenborst (in flinter dunne plakjes)

4 x Sint-Jacobsvruchten

2 eetl. Roomboter of olijfolie

3 eetl. Balsamicosiroop

Zout en peper uit de molen

Bereidingswijze

Strooi wat peper en zout uit de molen over de Sint-Jacobsvruchten. Verhit de boter en/of de olijfolie in een pan en bak de Sint-Jacobsvruchten in 3 minuten mooi bruin. Leg deze op een voorverwarmd bord en verdeel de plakjes gerookte eendenborst op de Sint-Jacobsvruchten. Sprenkel hier nog wat balsamicosiroop bij. (Balsamicosiroop: 5 delen balsamicoazijn, 1 deel rode wijn en 6 delen suiker. Kook dit in tot er een siroop ontstaat)

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten