Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Asperges met gebakken zalm

Ingredienten

12 x asperges (witte aa type)

2 x blokje kip bouillon

2 eetl. suiker

2 eetl. bieslook (fijn gesneden)

4 x zalmmoot (150 gr.)

250 ml. blanke vissaus

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant en kook ze ongeveer 10 min in ruim water met de kippen bouillon blokjes en de suiker. Laat deze nog 10 min nagaren in het warme vocht. Bewaar het vocht om eventueel nog asperge soep te maken. Bak ondertussen de zalmmoot aan 1 kant mooi bruin in 4 minuten. Lek de asperges goed uit, verdeel deze over 4 borden. Leg hier de gebakken zalmmoot op en dresseer met de blanke vissaus.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten