Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Pompoenstamppot met gehaktbal

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

• 700 gram aardappel
• 800 gram pompoen
• 300 gram rucola
• 1 appel
• Halve rode ui
• 50 gram geitenkaas

Bereidingswijze

1. Kook de aardappels en pompoen in genoeg zout. (kan samen in een pan) 15 tot 20 minuten. 2. Snijd de appel, rode ui en geitenkaas aan blokjes. 3. Giet de aardappels en pompoen af. 4. Stamp het samen. 5. Meng de appel, rode ui, rucola en geitenkaas erdoorheen. 6. Garneer op je bord met nog wat rucola

Tip

Heerlijk met een gehaktbal!

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten