Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Biefstuk Shaslick

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

400 gr. Kogelbiefstuk
1 x ui
1 x rode paprika
1 x groene paprika
8 x bacon hapje
8 x mini worstje of gehaktballetje

Chimichurrie:
1 x jalapeno peper (groene peper)
1 x rode peper
2 x teentje knoflook
3 eetl. Azijn
2 eetl. Gember siroop of honing
½ bosje platte peterselie
½ bosje koriander
½ x citroen (sap)

Bereidingswijze

Bereiding: Snij alles in kleine stukjes en leg 8 grote houten spiesen in het water, dit voorkomt splinteren. Rijg eerst een stukje biefstuk aan de spies, ui, rode paprika, groene paprika, baconhapje en als laatste een mini worstje of gehaktballetje. Herhaal dit met de andere spiesen. Grill de spiesen in 4 á 5 minuten op de grillplaat of de barbecue en server met onderstaande Chimichurrie marinade. Chimichurrie: Doe alles in de blender en mix tot een marinade. Deze marinade smaakt heerlijk bij gegrild vlees.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten