Vanaf 4 persoon(en)
400 gr. Kogelbiefstuk
1 x ui
1 x rode paprika
1 x groene paprika
8 x bacon hapje
8 x mini worstje of gehaktballetje
Chimichurrie:
1 x jalapeno peper (groene peper)
1 x rode peper
2 x teentje knoflook
3 eetl. Azijn
2 eetl. Gember siroop of honing
½ bosje platte peterselie
½ bosje koriander
½ x citroen (sap)
Bereiding: Snij alles in kleine stukjes en leg 8 grote houten spiesen in het water, dit voorkomt splinteren. Rijg eerst een stukje biefstuk aan de spies, ui, rode paprika, groene paprika, baconhapje en als laatste een mini worstje of gehaktballetje. Herhaal dit met de andere spiesen. Grill de spiesen in 4 á 5 minuten op de grillplaat of de barbecue en server met onderstaande Chimichurrie marinade. Chimichurrie: Doe alles in de blender en mix tot een marinade. Deze marinade smaakt heerlijk bij gegrild vlees.