Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Steak tartaar van bavette

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

500 gr. Bavette (fijn gesneden) Vraag uw slager een paar dagen van te voren.
1 hele Banaan sjalot (heel fijn gesneden)
1 eetl. Kappertjes (uitgelekt en afgespoeld)
1 eetl. Worcestersaus
½ eetl. Tabasco
2 hele Eidooiers
2 eetl. Olijfolie
3 eetl. Fijn gesneden bieslook
peper en zout uit de molen of vijzel

Bereidingswijze

Snijd alle ingrediënten zo fijn mogelijk en meng door elkaar. Breng op smaak met de peper en zout uit de vijzel. Verdeel de steak tartaar over vier borden, doe dit eventueel met een ring en tonicstamper. Serveer met een stuk krokant gebakken stokbrood.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten