Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kipbraadlapjes, krieltjes en groentes traybake style

Vanaf 3 persoon(en)

Ingredienten

• 500 gram kipbraadlapjes
• Kipkruiden melange van Runderkamp
• 2 wortels
• 1 rode paprika
• 1 hele broccoli
• 500 gram voorgekookte gekruide krieltjes naar keuze
• Olijfolie
• Zeezout
• Geraspte jong belegen kaas 200 gram

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden 2. Snijd alle groentes in blokjes 3. Meng de groentes met wat olijfolie en zeezout 4. Snijd de kipbraadlapjes in kleine blokjes 5. Kruid kip met de kipkruiden melange van Runderkamp 6. Leg op een grote ovenschaal eerst de krieltjes, daaroverheen de groentes, verdeel dan de kip en bestrooi dit met geraspte kaas. 7. Verwarm 20 minuten op 180 graden in de oven.

Tip

Bestrooi op je bord nog een beetje zeezout naar smaak over dit heerlijke gerecht

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten