Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kalfsburger met komijnekaas

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

4 dikke sneden zuurdesembrood
350 gr. Kalfsgehakt
15 gr. Cajunkruiden
1 x Ei (voor de binding)
4 plakjes ontbijtspek
2 plakjes komijnkaas
Gemengde sla

Bereidingswijze

Neem een grote kom en meng daarin het gehakt met de cajunkruiden en het ei. Let op: geen zout toevoegen, omdat dit al in de cajunkruiden aanwezig is en ontbijtspek is ook al zout. Maak twee grote burgers van het gehakt en bak deze in acht minuten in een grote pan met wat roomboter net gaar. Neem de dikke sneden van het zuurdesembroden, beleg met wat van de gemengde sla en leg hier de burgers op. Bak in twee minuten het ontbijtspek net even krokant en leg deze er ook boven op. Leg als laatste de komijnekaas er boven op met een plak van het brood. Serveer er eventueel een beetje sambal of sambal mayonaise bij. Eet & drink smakelijk

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten