Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Bospaddenstoelen met gerookte kip

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 eetlepels Olijfolie
1 hele Ui
200 gram Shiitake champignons
200 gram Oesterzwammen
200 gram Kastanjechampignons
8 eetlepels Witte peper cognacsaus (zie recept op onze site)
2 hele Gerookte kipfilets (vacuüm)
4 eetlepels Geraspte kaas

Bereidingswijze

Snij de verschillende champignons in kleine stukjes. Neem een grote pan en verwarm deze. Gebruik 4 eetlepels olijfolie en bak hier de ui en de champignons in. Breng wat water aan de kook en wel hier de gerookte kip in. Verwarm de saus en leg hier de gebakken ui en champignons op. Snij de warme kip in dunne reepjes en verdeel dit over de borden. Rasp hier wat kaas over heen en je eet echt heel smakelijk!

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten