Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina. Sluiten x

Op gerolde zeeduivel met spek in romige saus

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x 80 gr. zeeduivelfilet

4 x plak rookspek

4 x stengel citroengras (serre)

Peper en zout uit de molen

Bereidingswijze

Leg op elke plak spek een stukje zeeduivel filet en rol deze strak op. Steek in het midden een stukje citroen gras, bak de rolletjes rondom mooi bruin en laat deze even zachtjes na garen in een oven op 75 graden. Maak onder tussen de saus, er kan niets gebeuren met vis rolletjes omdat dit een hele lage temp is.

Bekijk al onze hoofdgerechten