Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Asperges & gerookte zalm

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

12 Asperges (wit AA Type)
2 blokjes Kipbouillon
1 eetl. Suiker
4 stukken Gerookte zalmmoot
1 eetl. Mosterd
1 bakje Keursaus

Bereidingswijze

Schil de asperges en snij een stukje van de onderkant. Kook ze ongeveer 10 minuten in water met de kip-bouillonblokjes en de suiker. Laat deze nog 10 minuten na-garen in het warme vocht. Lek de asperges goed uit en verdeel deze over 4 borden. Leg hier de gerookte zalmmoot op en dresseer met de keursaus.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten