Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Gadogado met parelcouscous

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

• 200 gram parelcouscous of rijst. Ik heb gekozen voor parelcouscous omdat dit veel eiwitten bevat.
• 400 gram sperzieboontjes
• Halve komkommer of 1 mini komkommer
• 100 gram taugé
• 400 gram kipfilet blokjes
• 2 eieren
• 300 gram satésaus
• Gebakken uitjes

Bereidingswijze

1. Kook de sperziebonen 15 minuten met een beetje zout. 2. Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking. 3. Kook de eieren. 4. Kruid de kipfilet blokjes met peper en zout. 5. Bak de kipfilet. 6. Bak daarna de taugé bij de kipfilet. 7. Verwarm de satésaus. 8. Snij de komkommer fijn. 9. Maak je bord op en garneer met gebakken uitjes.

Tip

Smaakt heerlijk met kroepoek

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten