Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Quinoa salade met gerookte makreel en zalm

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

200 gram Quinoa
0.5 liter Kippenbouillon
1 zakje Slamix
½ Rode paprika (fijn gesneden)
½ Gele paprika (fijn gesneden)
½ Komkommer (fijn gesneden)
¼ Rode ui (fijn gesneden)
1 Makreelfilet
150 gram Gerookte zalmfilet
150 ml Sladressing op yoghurtbasis

Bereidingswijze

Spoel de Quinoa in een fijn vergiet onder de kraan goed af. Kook deze in de bouillon in 15/16 minuten gaar en laat deze even rusten. Verdeel de sla over 2 borden en schep de Quinoa hierover. Verdeel de fijngesneden groenten over de 2 borden en leg de makreel en de zalm eroverheen. Maak het geheel af met een sladressing, het liefst op yoghurtbasis.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten