Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Pasta met wilde gamba’s

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

450 gr droge volkoren pasta
600 gr kreeftensaus
20 x gepelde wilde gamba’s
3 tenen knoflook (fijn gesneden)
400 gr frutti di mare
4 eetl. Chimichurrie

Bereidingswijze

Kook de pasta met wat zout in 12 minuten beetgaar (zie verpakking). Verwarm de kreeften saus en schep deze over de pasta. Bak de gamba’s ondertussen in wat olijfolie en doe hier op het laatste moment de fijn gesneden knoflook bij. Garneer met wat frutti di mare en schep hier wat chimichurrie over.

Salade caprese

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

6 x tomaten (biologisch)
1 bol mozzarella (plakjes)
10 blaadjes basilicum
olijfolie extra vergine

Bereidingswijze

Snij de tomaten in plakjes, leg hier de mozzarella over en kruid met wat zout en peper. Besprenkel met wat olijfolie en garneer met de basilicum.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten