Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.
Recepten Sluiten

Frisse salade van couscous

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

300 gr. couscous
600 ml. groentebouillon
rasp van citroen en het sap
4 eetl. olijfolie
2 x teentje knoflook (geperst)
3 eetl. pijnboompitjes
2 x takje munt
2 x trostomaat (blokjes)
½ x komkommer
1 eetl. kurkuma
1 theel. paprika poeder
4 eetl. doperwten
4 x gebraden worstje (saucijs)

Bereidingswijze

Breng de groentebouillon aan de kook. Neem een grote schaal, doe hier couscous in en giet er de kokende groentebouillon over en laat 2 minuten wellen. Voeg de olijfolie toe en roer goed door. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en serveer met de gebraden worstjes. Eet smakelijk!

Bekijk al onze hoofdgerechten