Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Clubsandwich van gerookte zalm, bieslookroomkaas en pesto

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x spies


1 x pak sandwichbrood (bij Deen)
400 gr. gerookte zalm
Bieslookroomkaas
Pesto


Mozzarella (bolletjes)
Cherry tomaat
Basilicum


Yoghurt
Knoflook
Komkommer

Bereidingswijze

Neem de bolletjes mozzarella, cherry tomaat en basilicum en rijg deze om en om aan de spies. Maak de tzatziki saus van een halve liter yoghurt, pers daar 1 teen knoflook op en rasp de komkommer in een theedoek en voeg het gedroogd toe aan de saus. Wrijf de eerste laag sandwichbrood in met bieslookroomkaas en bedek deze met gerookte zalm. Wrijf de tweede laag sandwichbrood in met pesto en bedek ook deze met gerookte zalm. Bedek deze met de laatste laag sandwichbrood. Leg deze sandwich tussen 2 rekjes in een voorverwarmde oven op 200 graden. Laat deze 8 minuten roosteren. Snijd in stukken en serveer met wat sla, de spies van mozzarella en cherry tomaat en de tzatziki saus. Smakelijk eten!

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten