Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Ravioli met pesto

Ingredienten

1 kg. ravioli (gevuld met spinazie en kaas, vers)

Olijfolie om in te bakken

4 x sjalot

2 x teentje knoflook

8 x dungesneden Parmaham

½ ltr. kookroom

6 eetl. pesto (liefst zelfgemaakt)

1 x doosje rucola

Parmezaanse kaas en pijnboompitten voor de garnering

Bereidingswijze

Kook de ravioli zoals op de verpakking staat. Snijd de sjalot in dunne ringetjes en hak de knoflook fijn. Bak dit samen met de dungesneden parmaham in ongeveer 2 minuten. Voeg nu kookroom toe en kook dit een beetje in. Roer er de lepels pesto door en voeg de gekookte ravioli er bij. Serveer de romige ravioli met pesto op een handje rucola sla. Strooi hier wat parmezaanse kaas en pijnboompitten bij. Tip: Bak hier een kalfssnitzel bij.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten