Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kalfs/Runderburgers

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

150 gram Rundergehakt
150 gram Kalfsgehakt
1 Ei
1 eetlepel Panko (Japans broodkruim)
2 eetlepels Geraspte Parmezaanse kaas
2 eetlepels Chimichurri kruidenmix
Peper en zout

Voor de boerensla:
4 eetlepels Koolsla fijngesneden
4 eetlepels Rode kool fijngesneden
2 eetlepels Rode ui
4 eetlepels Mayonaise
1 eetlepel Mosterd
1 eetlepel Honing
1 eetlepel Azijn (rode wijnazijn)
¼ bosje Platte peterselie


Bereidingswijze

Meng alles door elkaar en maak er 2 grote burgers van. Grill deze ongeveer 8 minuten in het vuur (net gaar) Voor de boerensla: Meng alles door elkaar en verdeel over 2 borden. Meng daarna alle ingrediënten van de saus door elkaar en serveer deze over de sla.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten