Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Snor Snor a la Wim

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

600 gram Kalfsvlees in grove stukjes
300 gram Snijbonen in stukjes
600 gram Winterwortel in stukjes
1 theel. Zwarte peper
2 theel. Zout
80 gram Roomboter
2 eetl. Bloem
3 eetl. Azijn

Bereidingswijze

Kruid het vlees met peper en zout. Paneer het vlees met de bloem en braad het vlees rondom. Voeg de azijn toe met 200 ml water. Roer het mengsel goed om in de pan. Laat het vlees afgedekt 1uur stoven op laag vuur. Voeg na een uur de groente toe en laat het nog een half uur zachtjes stoven met de deksel schuin op de pan, zodat het vocht zachtjes in kan koken tot een saus. De bereiding is ca. 15 minuten, het vlees moet daarna nog 1.5 a 2 uur stoven.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten