Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Spareribs Grillin en Chillin

Ingredienten

6 stuks Spareribs ongekruid
1 eetl. Suiker
1 eetl. Peper
1 eetl. Zout
1 eetl. Chilipoeder
1 eetl. Knoflookpoeder
1 eetl. Paprikapoeder
1 eetl. Uienpoeder

Bereidingswijze

Meng alle kruiden in een zak, dit is voor het stuiven. Leg ze daarna in de Grillin en Chillin en sluit de deksel. Houdt de temperatuur rond de 175 graden. Let op! Dit proces zal ongeveer 1,5 uur duren. Blijf er wel bij en controleer af en toe hoe het er voor staat, door de deksel omhoog te halen en te kijken. Doe dit om de 15 minuten. Wanneer de temperatuur boven de 175 graden stijgt even de deksel omhoog halen.

Tip

serveer met een zoute BBQ saus

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten