Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Kipshoarma met ketjapsaus

Ingredienten

500 gr. kipfilet in kleine stukjes

1 x zakje shoarmakruiden van silvo

1 x prei in ringetjes

1 x gele paprika in stukjes

125 gr. taugé

1 eetlepel (olijf ) olie

5 eetl. woksaus zoete soja van conimex

1 x rode peper in ringetjes

8 x pita broodjes

Bereidingswijze

Kruid de kipstukjes met het hele zakje kruiden en laat een half uurtje intrekken. Verhit de olie in een wok en bak hierin de kip al omscheppend mooi bruin. Voeg de prei en de paprika toe en bak even mee, wel blijven roeren anders wordt het te vochtig. Voeg de taugé toe en de ketjapsaus en verwarm dit goed. Als je van heet houdt kun je een peper toevoegen. Verwarm de pita broodjes in de broodrooster of de oven en vul de broodjes aan tafel.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten