Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

SNOR SNOR *Kalfslappen gestoofd in "butter en eek"

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

600 gram Kalfsvlees in grove stukken
1 theel. Zwarte peper
60 gram Roomboter
2 eetl. Bloem
2 eetl. Natuurazijn

Bereidingswijze

Kruid het kalfsvlees met de peper en zout. Verwarm boter in een braadpan met dikke bodem en bak het vlees hierin rondom aan. Roer de bloem met de azijn en voeg dan 200 ml lauw water toe. Voeg het azijnmengsel toe aan het vleesmengsel en roer het goed om. Laat het vlees met deksel 1,5 tot 2 uur stoven op laag vuur. Zet het laatste half uur de deksel schuin op de pan, zodat het vocht in kan koken tot een saus.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten