Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Biefstuk tapenade ovenschotel

Vanaf 2 persoon(en)

Ingredienten

• 400 gram Biefstuk tapenade
• 500 gram Gekruide krieltjes
• 1 stronk Broccoli
• 1 Puntpaprika
• 200 gram Kastanjechampignons

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 200 graden. 2. Verdeel de krieltjes op een grote ovenschaal, bak deze 10 min op 180 graden. 3. Snij ondertussen de groentes fijn. 4. Verdeel na de 10 minuten de groentes over de krieltjes heen en bak deze samen met de krieltjes weer 10 minuten op 180 graden. 5. Verdeel daarna de biefstuk tapenade over de krieltjes en groentes. 6. Bak dan alles nog eens 5 minuten op 180 graden.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten