Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Volendamse tortilla

Ingredienten

4 x tortilla/wrap vellen

200 gr. Bieslookroomkaas (smeerbaar)

250 gr. Gerookte zalm

1 x boompje bieslook

1 x ijsbergsla

20 gr. Italiaanse kruiden

Saté prikkers

Bereidingswijze

Smeer een tortilla vel in met smeerbare bieslook kaas, snij wat ijsberg sla en was deze af om ook op het vel te leggen, strooi hier wat fijn gesneden gerookte zalm over. Werk af met wat fijn gesneden bieslook, Italiaanse kruiden van verstegen(op de toonbank bij keurslager) en prik er dan saté prikkers in om de 2 cm en snijd ze dan schuin af. Leg ze netjes op een bord en serveer. Garneer eventueel af met bieslook.

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten