Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Asperges en gerookte zalm

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

12 x asperges (witte aa type)

2 x blokje kip bouillon

1 x eetl. suiker

4 x gerookte zalmmoot

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant en kook ze ongeveer 10 min in water met de kippen bouillon blokjes en de suiker. Laat deze nog 10 min nagaren in het warme vocht. Lek de asperges goed uit, verdeel deze over 4 borden. Leg hier de gerookte zalmmoot op en dresseer met de Keursaus

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten