Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Pasta salade

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

150 gr. fijne pasta
olijfolie
100 gr. haricot verts
200 gr. cherry tomaat
150 gr. druiven
1 x eetrijpe advocado
½ x komkommer
2 x rode paprika
150 gr.onbijtspek
2 x rode paprika
50 gr. olijven
½ x bosje basilicum
100 gr. mozarella
2 eetl. kappertjes


voor de dressing:

5 eetl. olijfolie
3 eetl. sinaasappelsap
2 eetl. honing
1 theel. mosterd
tijmblaadjes
peper en zout

Bereidingswijze

Kook de pasta 15 á 20 minuten (zie verpakking), giet deze af en besprenkel met wat olijfolie. Blancheer de haricot verts beetgaar, snijd de cherry tomaten en de druiven door de helft en snijd de avocado, de komkommer en paprika in blokjes en voeg dit toe aan de pasta. Bak de ontbijtspek 2 minuutjes aan. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer af met de spekjes, olijven, basilicum mozzarella en de kappertjes. Snipper de tijmblaadjes en meng met de olijfolie, sinaasappelsap, honing en mosterd. Doe hier nog wat peper en zout bij en roer dit goed. Voeg de dressing bij de pasta en smakelijk eten!

Bekijk al onze hoofdgerechten

Recepten Sluiten