Vanaf 4 persoon(en)
4 x coquille (in 3 plakjes per coquille)
200 gr. Tonijn (blokjes van 1 cm)
200 gr. Rauwe zalm (blokjes van 1 cm)
1 x hele grapefruit (vruchtvlees voor op de coquille)
4 eetl. Olijfolie
1 eetl. Balsamico
100 gr. Zeekraal
150 gr. Wakamé (zeewier)
1 x Hele komkommer (8 rolletjes kaasschaaf)
1,5 dl. Sesamdressing
3 gr. Sesamzaad
Snijd de coquilles in 3en en marineer in de olijfolie met wat zeezout. Snijd de tonijn en de zalm in gelijke blokjes van ongeveer 1 cm. Neem 4 grote ronde borden. Leg op elk bord 3 plakjes van de coquilles. Verdeel daarnaast de blokjes tonijn en de zalm. Garneer de coquilles met het vruchtvlees van de grapefruit. Garneer de tonijn en de zalm met wat olijfolie en balsamico. Leg daar speels omheen de zeekraal, wakamé, komkommerrolletjes, sesamdressing en het sesamzaad.