Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Vissalade van coquilles, zalm en tonijn

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x coquille (in 3 plakjes per coquille)
200 gr. Tonijn (blokjes van 1 cm)
200 gr. Rauwe zalm (blokjes van 1 cm)
1 x hele grapefruit (vruchtvlees voor op de coquille)
4 eetl. Olijfolie
1 eetl. Balsamico
100 gr. Zeekraal
150 gr. Wakamé (zeewier)
1 x Hele komkommer (8 rolletjes kaasschaaf)
1,5 dl. Sesamdressing
3 gr. Sesamzaad

Bereidingswijze

Snijd de coquilles in 3en en marineer in de olijfolie met wat zeezout. Snijd de tonijn en de zalm in gelijke blokjes van ongeveer 1 cm. Neem 4 grote ronde borden. Leg op elk bord 3 plakjes van de coquilles. Verdeel daarnaast de blokjes tonijn en de zalm. Garneer de coquilles met het vruchtvlees van de grapefruit. Garneer de tonijn en de zalm met wat olijfolie en balsamico. Leg daar speels omheen de zeekraal, wakamé, komkommerrolletjes, sesamdressing en het sesamzaad.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten