Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Coquilles met pistou

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

12 stuks Coquilles met peper
1 grote hand Basilicum
1 grote hand Platte peterselie
½ stuks Citroen
1 teentje Knoflook
100 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
Peper en zout
Olijfolie
12 stuks Eetbare viooltjes
1 keer Mini basilicum
1 theelepel Honing

Bereidingswijze

Neem een grote maatbeker, doe hier een grote hand basilicum en platte peterselie in. Hier kan ook het sap van een halve citroen, de Parmezaanse kaas, knoflook, peper, zout en een theelepel honing bij. Mix dit met een staafmixer en maak het vloeibaar met de olijfolie. Bak de coquilles in de roomboter met peper en zout. Schep 3 eetlepels van het mengsel op een bord en leg hier de gebakken coquilles op. Garneer af met de viooltjes en de mini basilicum.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten