Vanaf 4 persoon(en)
4 Eendenborsten
4 eetlepels Vijfkruiden poeder
4 eetlepels Soja
Voor de salade:
100 gram Wortelstift
100 gram Komkommer julienne
100 gram Taugé
Lente ui
Rettich
¼ bosje Koriander
Thaise basilicum fijn gesneden
2 stuks Limoenen (sap)
6 eetl. Pinda’s
½ Rode peper fijn gesneden
Hoisinsaus
4 eetl. Hoisin
2 eetl. Chilisaus
2 eetl. Oestersaus
2 eetl. Woksaus
Kruid beide kanten van de eendenborst met de vijfkruidenpoeder en de soja. Rijg deze aan een spies en grill even kort, ca. 8 minuten, om en om. Meng ondertussen alle ingrediënten van de salade door elkaar, snij de eendenborst in stukjes en serveer deze over de salade. Roer vervolgens alle ingrediënten van de saus door elkaar en druppel deze over de salade.