Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Oosterse salade met eendenborst

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 Eendenborsten
4 eetlepels Vijfkruiden poeder
4 eetlepels Soja

Voor de salade:
100 gram Wortelstift
100 gram Komkommer julienne
100 gram Taugé
Lente ui
Rettich
¼ bosje Koriander
Thaise basilicum fijn gesneden
2 stuks Limoenen (sap)
6 eetl. Pinda’s
½ Rode peper fijn gesneden

Hoisinsaus

4 eetl. Hoisin
2 eetl. Chilisaus
2 eetl. Oestersaus
2 eetl. Woksaus

Bereidingswijze

Kruid beide kanten van de eendenborst met de vijfkruidenpoeder en de soja. Rijg deze aan een spies en grill even kort, ca. 8 minuten, om en om. Meng ondertussen alle ingrediënten van de salade door elkaar, snij de eendenborst in stukjes en serveer deze over de salade. Roer vervolgens alle ingrediënten van de saus door elkaar en druppel deze over de salade.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten