Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Saltimbocca van kalfsschnitzel met parmaham

Vanaf 6 persoon(en)

Ingredienten

6 x 75 gram kalfsschnitzel
6 x Parmaham (plakjes dungesneden)
1 x teentje knoflook
100 gr. geraspte kaas (belegen, of parmezaanse)
¼ x bosje Peterselie
6 x blaadjes salie
Zeezout, vers gemalen peper en Italiaanse kruiden

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de 6 kalfsschnitzels op een rekje. Hak de knoflook, salie en peterselie fijn en verdeel dat over de 4 kalfsschnitzels. Leg daarop de 4 plakjes Parmaham. Rasp ook de kaas over de 4 schnitzels. Garneer naar smaak met de zeezout ,versgemalen peper en eventueel wat Italiaanse kruiden. Leg de schnitzels 6 min. in de voorverwarmde oven op 180 graden. Garneer dit later af met wat peterselie.

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten