Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Guacamole rosbief wrap

Vanaf 4 persoon(en)

Ingredienten

4 x wrap/tortillavellen



voor de guacamole spread:
2 x Advocado
½ x Rode peper (gesniperd)
1 x Teen knoflook (gesnipperd)
2 eetl. Olijfolie
Peper en zout uit de molen
1 x Bosje koriander



200 gr. Rosbief
1 x doosje rucola (75 gram)

Bereidingswijze

Maak de guacamole: neem 2 advocado’s, snijd deze in de lengte door de midden, ontpit deze en schep uit in een mengkom met een lepel. Doe er een halve rode peper bij. Voeg hier de teen knoflook en de 2 eetl. Olijfolie bij. Draai er flink wat peper en zout over en snij de halve bos koriander erbij. Prak dit met een vork tot een spread. Wrijf hier de 4 wraps/tortillavellen mee in, verdeel hier de rosbief over met de rucola, rol deze op, snijd schuin door en garneer af met koriander. Eet smakelijk!

Bekijk al onze voorgerechten

Recepten Sluiten